TAKE YOUR TIME

How do these colours
make you feel?

Merk design
-

In een wereld waarin iedereen zichzelf zichtbaar kan maken is het soms moeilijk te bepalen wie jij bent en wat je wil uitstralen. JEWIE helpt jouw door middel van een goed doordacht en onderscheidend concept. Samen met jou, bouwen wij doormiddel van persoonlijk gebruik van kleuren, vormen, fonts en illustraties, een duidelijk en krachtig merk.

Visuele identiteit

Wist je dat mensen binnen een paar seconden al een mening vormen over een product, dienst of organisatie? De visuele identiteit is daarom een belangrijk onderdeel. Wij kunnen je helpen met het neerzetten een sterk merk.

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Daarnaast is een logo bedoeld als herkenningspunt en bepaalt het gezicht van je bedrijf.  

Jouw verhaal, jouw wensen. Jouw ideeën gaan wij ontwerpen tot een logo, die bij jou en je bedrijf past. Jij inspireert ons met jouw verhaal. Alles wat jij vertelt, nemen mee in ons logo ontwerp

Wij ontwikkelen voor jou naast een logo ook een complete huisstijl. Een huisstijl gaat verder dan alleen het logo, maar zorgt ervoor dat alle communicatie (basis) uitingen, dezelfde positieve associatie uitstralen. Wij noemen het dé sleutel tot succes. Naast het logo bestaat de huisstijl uit visitekaartjes, briefpapier, offerte, factuur en e-mailhandtekening.

Een brand guide, ook wel een merkgids of stijlgids genoemd, geeft mensen die aan de slag gaan met jouw merk, richtlijnen in hoe je dat kunt uitvoeren. Een brand guide maakt een merk nog meer van betekenis. Het helpt je om consistent te blijven communiceren. Over hoe je merk eruitziet, hoe je merk aanvoelt en hoe je merkt klinkt. Zodat iedereen die met je merk gaat werken, weet hoe trouw te blijven aan het merk. 

Wij creëren (bewegende) beelden speciaal voor
jouw merk. Social media is dé manier om je op
visueel vlak te onderscheiden van jouw concurrenten.
Niet krijgt jouw eigen product of merk eigen beelden,
maar zetten wij dit ook neer op de manier zodat jij de
beste boodschap overbrengt. Onder content creatie
vallen o.a: social media content, website content,
campagne beelden en video’s.

 

Verpakking design
-

Meer dan 70% van alle aankoopbeslissingen worden in de winkel genomen. Het is dan ook heel belangrijk dat je verpakking opvalt en je merk direct wordt herkend.

Leuke les! Een verpakking moet aan drie voorwaarden voldoen:
• Het moet opvallen
• Helder vertellen wat er te vertellen is
• Ervoor zorgen dat je onthouden word

Jij vertelt je wensen en wij zorgen voor een sprankelend ontwerp.

Fotografie

Wij verzorgen alle aspecten die te maken hebben met de visuele uitstraling van jouw bedrijf, zoals o.a. het logo, webdesign, fotografie en kleuren en vormen. Een sterk visueel verhaal zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij jouw doelgroep.

Op je website of zakelijke social media heb je foto’s nodig om professioneel over te komen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Je wil klanten een duidelijk beeld geven van jouw werkomgeving. Daarvoor heb je foto’s nodig die volledig aansluiten bij jouw bedrijf en de sfeer die daarbij hoort.

Wil je meer zien? Kijk dan in ons portfolio. Wil je meer informatie neem dan neem dan contact met ons op!

Jouw product in de spotlight! Hoogwaardige productfoto’s die jouw product op zijn best laten zien, die een professionele indruk geven en vertrouwen wekken van (potentiële) klanten.

Productfotografie in de studio 
Wij bewerken jouw foto’s zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij houden we rekening met lichtinval, kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product. We kunnen de productfoto’s voorzien van elke kleur achtergrond, of transparant. 

Sfeer productfotografie 
Eerste indrukken zijn vaak cruciaal. Zorg dat die van jou vanaf het begin perfect in het oog springt. Pas jouw productfotografie aan op het thema van het product of wat je wilt uitstralen.

Een familieportret, een portret samen met je vriend(in), een portret met je huisdier of een portret van jezelf. 

Bij portretfotografie proberen wij in de foto een stukje karakter en persoonlijkheid vast te leggen. Wij stellen jullie op je gemak voor het beste resultaat. Zo creeër je het beeld dat je aandacht blijft vast houden. Een terugblik op bijzondere momenten die je wil blijven terugzien.creëer

Een wondertje wat zich van binnen ontwikkelt. Een bijzonder moment tussen jou en je partner of jullie nieuwsgierige kindjes. Bij jullie thuis of ergens in de natuur. We plannen een datum rond de 35 weken, dan is je buik mooi rond.

· Styling advies
· 1 uur op één locatie
· Selecteren en bewerken van jullie foto’s
· 30-50 digitale foto’s in de hoogste resolutie.

€ 175,- incl. btw

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een combinatie deal zwangersschap + newborn. Willen jullie meer info? Neem dan contact op!

Pasgeboren baby’s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een newbornshoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste weken na de geboorte. Voor de newbornshoot komen bij jullie thuis waarvoor we alle spullen meenemen die nodig zijn om jullie een onvergetelijke herinnering te geven

· Styling advies
· 1 a 2 uur bij jullie thuis
· Selecteren en bewerken van jullie foto’s
· 30-50 digitale foto’s in de hoogste resolutie.

 

€ 175,- incl. btw

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een combinatie deal zwangersschap + newborn. Willen jullie meer info? Neem dan contact op!

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Het vastleggen van deze dag is zo belangrijk. Kies daarom een fotograaf, die bij jullie past, waar een wederzijdse klik mee is. 

Dus laten we een afspraak maken om te kijken of deze klik er is, ben je benieuwd naar eerder geschoten beelden? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Video + animatie
-

Wij focussen op video content die écht werkt. Een video of animatie voor op je website worden veelvuldig ingezet ter ondersteuning van marketing- of interne communicatie. Sociale netwerken zoals Facebook, Instagram en YouTube zijn onmisbaar in het maken van een connectie met je doelgroep. Met behulp van opvallende en inspirerende content kun je meer en meer mensen bereiken, om zo je aantal volgers (en daarmee potentiële klanten) te vergroten. We begeleiden je van begin tot eind en bewaken het productieproces. Het resultaat: een mooie (drone)video of animatie, efficiënt geproduceerd en voor een aantrekkelijke prijs.

Op de hoogte blijven van de leuke, creatieve projecten die wij aan het maken zijn?